top of page
DSC06670-2.jpg
“Hele fijne yin yoga lessen en medidaties in een mooie rustige ruimte, onder de bezielende en begeleiding van Lize. Na 5 kwartier keer je volledig zen weer huiswaarts.”

Margriet Brouwer

Testimonials

"Ik kijk er de heel week naar uit om weer op de mat te zijn bij Lize. De rust, diepte en aanraking in haar lessen zijn elke week weer een cadeautje voor mijzelf 💕"
- Annet van der Rhee -


 
"Hele fijne yin yoga lessen en meditaties in een mooie rustige ruimte, onder de bezielende en begeleiding van Lize. Na 5 kwartier keer je volledig zen weer huiswaarts."
- Margriet Brouwer -

 
"Elke vrijdag voor mij weer een mooi en ontspannen einde van de werkweek. Lize heeft een heel goeie energie en geeft heel fijn les waarin yogi’s centraal staan."
- Camiel Diricks -
"Ik volg nu ongeveer een jaar hele fijne yin-yoga bij Studio Prana van Lize. Ze praat je met een aangename stem en prettige muziek in een rustig tempo van houding naar houding. Als je de houdingen al een beetje kent, kan je de hele les met gesloten ogen je helemaal overgeven aan de sensatie van je lijf die dat teweeg brengt. Ze helpt je om je daar bewust van te worden. Lize komt af en toe langs om met lichte handdruk je houdingen nog meer te verdiepen en nog meer de ontspanning te vinden. Zo ontdekte ik dat mijn voeten ook bij mijn lijf horen! Vooral na een drukke week of wanneer ik veel aan mijn hoofd heb voel ik me na een yin-yogales veel meer in balans. En als dat allemaal niet aan de hand is, is het vooral erg lekker."
- Jitske van Kaam -

 
"Fijne professionele instructie in een rustige, ruime en ontspannen omgeving."
- Milo Schekkerman -

"Fijne Yoga oefeningen, zelfs voor een stijve hark als ikzelf. Weer even bewuster geworden van het fysieke rekken en strekken. Aan te bevelen voor een ieder!"

- Harro Bosma -

"Ik word er blij van. Lize is een fantastische dame die veel rust en plezier uitstraalt. 

Geen oordeel, geen druk, gewoon ‘zijn in het moment’ op mijn eigen manier en waar ik mij prettig bij voel. "

- Margret -

"Lize's lessen zijn heerlijk om te ontspannen, in je lijf te zakken; haar stem, muziek, de precies geplaatste aanrakingen om het lijf nog dieper in rust te brengen. Maar ook de mooie meditaties, gedichten en andere 'lichtjes' die zij laat schijnen zijn zeer de moeite waard!"

- Hedwig Boor -

"Een geweldige yogastudio! Lize is een docente met aandacht voor haar leerlingen. Haar yin-lessen zijn voor mij een geweldige ontspanning. Ik had geen ervaring voordat ik lid werd en dit was geen probleem. Sterk aanbevelen!"

- Dennis Korf -

"Perfecte afsluiting van mijn werkweek: Landen, rust, ontspannen. Lize leidt relaxt en professioneel met fijne stem en prettige aanraking, aanrader!"

- Simone Willems -

Contactformulier

bottom of page