top of page

Agenda

Winter Yin-Yang Morning | zondag 28 januari

 

Lieve yogi’s,

De winter is in aantocht, we gaan richting de zonnewende en de donkerste dag van het jaar is in aantocht. Het is de tijd waarin de natuur even stilstaat, en wij ons langzaam naar binnen mogen keren. Maar wat betekent deze tijd voor lichaam en geest?

 

Op zondag 28 januari staat er een Winter Yin-Yang Morning gepland, waarin we door middel van Do-In oefeningen in een rustige flow de focus leggen op het water element, de nier- en blaasmeridianen en het sacraalchakra. Ook zullen we gaan werken met pranayama, letterlijk vertaald 'levensenergie (prana) beheersing (yama)'. Dit is een krachtige ademhalingstechniek waarbij de linker- en rechterhelft (yin & yang / Ida & Pingala) van ons lichaam in balans wordt gebracht.

 

Let op: de ochtend zal in het teken staan van beweging, en is dus anders dan de yin lessen. Ondanks dat zal de flow langzaam en ontspannen zijn met tussendoor momenten van rust, en eindigen we uiteraard in een welverdiende eindontspanning (shavasana). Na deze ochtend zal je de energie weer voelen stromen, om zo de koude winter maanden met wat warmte in je lichaam tegemoet te gaan!

 

 Info Winter Yin-Yang Morning:

Datum: zondag 28 januari

Tijd: 10.00 - 12.00

Bijdrage: €27,50

Adres: Sint-Jorisveld 1, Haarlem (Gezond Haarlem/Yogacentrum de Bloementuin)

Inschrijven 

Bestaande leden: Klik hier!

Nieuw? Stuur een mail!

Heb je vragen? Laat het mij weten! 

Liefs, Lize 

 

Meld je aan voor de mailinglijst!

Bedankt voor het aanmelden!

bottom of page