top of page
IMG_20230101_17283050_edited.jpg

Privé yoga

Behoeft aan wat extra begeleiding? Meer verdieping brengen in je practice? Of wil je een les speciaal gemaakt op basis van jouw wensen? Een privéles is hier uitermate geschikt voor. Ik bespreek op voorhand samen met jou wat je nodig hebt, waar ik een les voor schrijf. Tijdens de les loods ik je door de poses en zoeken we verdieping op. Tijdens de sessie kunnen we uiteraard aanpassingen maken in het programma, mocht dat beter voelen. 

Interesse? Neem contact op!

Buiten Yoga

Bij lekker weer organiseer ik regelmatig een yoga les buiten. Strand, duinen, bos of een fijn park in Haarlem: we kunnen alle kanten uit. Direct in contact met de natuur is de fijnste plek om yoga te beoefenen!

Op de hoogte blijven? Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief!

Dagen en data: zie online boeken

Lessen en sessies

Vinyasa flow

Vinyasa is een vorm van yoga waarin we van pose veranderen op elke ademhaling. Hier en daar worden rustmomenten ingebouwd voor aandacht voor ademhaling en bewustzijn. Het is het doel naast de inspanning contact te blijven maken met je lichaam. 

Momenteel niet op het rooster. Neem contact op bij interesse!

 

Contact

Yin

Deze rustige vorm van yoga richt zich op het flexibel maken van bindweefsel. Vrijwel alle poses zijn liggend of zittend en worden enige minuten aangehouden. Flexibel bindweefsel draagt bij aan een betere energiestroom en het opruimen van diepliggende emoties. 

Maandag | 20.00-21.15u

Woensdag | 19.30-20.45

Vrijdag | 9.00-10.15

Proefles? Neem contact op!

Reiki

Reiki is een manier om energie op te nemen door middel van handoplegging. Dit ondersteund o.a. het zelf genezend vermogen van lichaam en versterkt geestelijke kracht. Hierdoor kom je beter in je vel te zitten. Buiten deze voordelen is mijn voornaamste doel bij het geven van reiki het bereiken van ontspanning.

Interesse? Neem contact op!

 

Zwangerschapsyoga

Juist tijdens zwangerschap is het belangrijk in beweging te blijven en in contact te blijven met je lichaam. Tijdens de lessen zwangerschapsyoga focussen we op jouw balans en bouw je kracht en stabiliteit op. De yoga poses zijn aangepast op je groeiende buik en andere fysieke veranderingen. 

Momenteel niet op het rooster. Neem contact op bij interesse! 

Contact

Postnatale yoga

Minimaal zes weken na de bevalling is het goed om weer wat te gaan bewegen. Uiteraard is het ook na de zwangerschap fijn om op eigen tempo weer te herstellen door middel van yoga. We bouwen hier rustig je buik, bekken, schouder en bekkenbodemspieren weer op. 

Comming soon!

Restorative yoga

Restorative Yoga betekent letterlijk ‘herstellende yoga’ of ‘vernieuwende yoga’. En hiermee wordt bedoeld dat je met deze yoga het zelfherstellende vermogen van je lichaam aanspreekt. En dit kan hard nodig zijn na of in een periode van fysieke of geestelijke overbelasting. De focus ligt bij deze les voornamelijk op ontspanning. We liggen lang in de poses waarbij je wordt ondersteund door kussens en dekens.

Vrijdag | 10.45-12.00u

bottom of page